Валутни курсове

Хороскоп

петък, 16 март 2012 г.

Сензацията е факт! Септември изхвърли ЦСКА след 2:1 в Симитли


Отборът на Септември поднесе сензацията в четвъртфиналите на турнира за Купата на България, изхвърляйки от надпреварата ЦСКА след победа с 2:1 на стадиона в Симитли.

„Червените” изиграха изключително слаб мач и заслужено отпадат след попадения на Гущеров в края на първата част и Николов в началото на второто полувреме.

Единственото попадение за ЦСКА успя да отбележи Нджонго Присо в 89-ата минута на двубоя.

Първата част протече при здрава битка предимно в средата на терена, а голови възможности пред двете врати почти изцяло липсваха. ЦСКА опитваше постепенни атаки, но домакините се отбраняваха добре и изчакваха своя шанс на контраатака.

При една такава в 32-ата минута Гущеров нахлу сам от ляво на наказателното поле и прати топката в мрежата зад Мболи за ужас на Стойчо Младенов и феновете на ЦСКА, реализирайки за 1:0.

Само няколко минути след началото на втората част, резултатът бе удвоен в полза на Септември. За 2:0 се разписа Атанас Николов, който се възползва от прекрасно извеждащо подаване и прехвърли Мболи в 49-ата минута.

Футболистите на ЦСКА се хвърлиха да обръщат двубоя, но действията им бяха хаотични и лишени от всякаква острота. Няколко сериозни пропуска вбесиха наставника на тима Стойчо Младенов, но резултатът оставаше непроменен.

В мъки и беззъба игра от страна на ЦСКА двубоят отиваше към своя край, когато все пак Присо успя да върне едно попадение. Нападателят се разписа в 89-ата минута за 1:2, но до края на двубоя усилията им така и не доведоха до нищо повече и така ЦСКА отпадна срамно от турнира за Купата след загуба в Симитли от местиня Септември.

СЕПТЕМВРИ - ЦСКА - 2:1
1:0 - Гущеров (32')
2:0 - Николов (49')
1:2 - Присо (89')

Септември (Симитли):
Ганев, Ант.Тодоров, Кацарски - к, Коемджиев, Илиев, Гущеров, Михайлов, Балтов, Лулейски, Ат.Николов, К.Стоянов

ЦСКА:
Мболи, Бандаловски - к, Дечев, Грънчов, Стоянов, Галчев, Дюлгеров, Паун, Костов, Карачанаков, Присо



http://topsport.bg

0 коментара

Публикуване на коментар