Валутни курсове

Хороскоп

вторник, 7 февруари 2012 г.

Цървена звезда би Литекс


Шампионът на България Литекс завърши на четвърто място в четиристранния турнир, в който отборът участва на подготвителния си лагер в Турция. В спора за 3-4 позиция ловчанлии загубиха с 1:2 от сръбския гранд Цървена звезда.

Двубоят започна с минута мълчание в памет на загиналите в България от природните бедствия. На трибуната беше и бившият треньор на ловчанлии и сегашен селекционер на България Любослав Пенев. Освен него мача наблюдаваха още Ивайло Петев, Илиан Илиев, Драгомир Окука, Люпко Петрович, Христо Бонев и други треньори.

Първи до гол стигнаха сърбите след половин час игра. Колумбийският нападател Кристиан Борха се възползва от продължително разбъркване в наказателното поле на Литекс. Овладя и с премерен удар вкара топката в мрежата на Пиргов.

В края на полувремето "оранжевите" получиха право да изпълнят дузпа за игра с ръце на Марко Перович. Зад топката застана Светослав Тодоров и изравни.

През втората част Литекс стигна до греда след разбъркване пред Байкович. В 67-ата Звезда стигна до втори гол, при това с не малката помощ на съперника. Евгени Александров нацели Лука Милунович в опита си да изчисти топката, а тя се спря в мрежата му за крайното 2:1 за сърбите.



http://topsport.bg

0 коментара

Публикуване на коментар