Валутни курсове

Хороскоп

неделя, 26 февруари 2012 г.

Намериха изчезналата Елица


15-годишната Елица Побакова от Русе, която бе обявена за издирване от полицията, бе открита в района на автогара "Изток" в столицата. В издирването й са се включили много служители на СДВР, оказано е съдействие от таксиметрови шофьори, получени са много сигнали от граждани, каза шефът на СДВР старши комисар Валери Йорданов.

Според показания на очевидци, тя е била във видимо неадекватно състояниe. Шофьор на такси е казал, че Елица е искала да я закара до Русе.

В момента момичето е в Първо РПУ. От Детска педагогическа стая работят с нея по отношение на изясняване на негови мотиви за това отклонение.

"Тя е в неадекватно състояние, с неадекватни реакции, но каква е причината за това поведение на момичето, все още е рано да се каже", каза комисар Йорданов.

По Елица няма следи от наранявания или някакви посегателства. Служителите на МВР са открили в нея брошура за хранителни добавки, но тепърва ще се изяснява дали тя ги е използвала и оказали ли са някакво въздействие.

Вчера на обед 15-годишната Побакова изчезна от зала "Христо Ботев" и вдигна на крак полицията след сигнал на нейната треньорка. Тя напуснала залата по джапанки, кимоно и яке, и няколко часа  бе в неизвестност.



http://dnes.bg

0 коментара

Публикуване на коментар