Валутни курсове

Хороскоп

събота, 4 февруари 2012 г.

ЦСКА победи с 3:1 Биел


ЦСКА победи с 3:1 втородивизионния швейцарски Биел във втората си контрола от лагера в турския курорт Сиде. Головете за "червените" отбелязаха Мораеш, Карачанаков и Платини, докато за съперника се разписа Дуден.

Българският тим поведе още в 3-ата минута, когато лошо върната топка позволи на Жуниор Мораеш да открие. След още толкова пък Биел изравни. Дюлгеров не съумя да изчисти добре, от което Дуден се възползва за 1:1. При удара на играча и самият МБоли не се намеси така, както трябва.

След опит за преса на ЦСКА, но и добра игра в защитата на швейцарците, в 17-ата минута най-после се стигна до втори гол. Мораеш подаде по земя отдясно към дузпата, където Платини се размина. Зад него обаче бе Антон Карачанаков, отбелязал за 2:1.

Малко след това Мораеш нацели лявата греда след пас на неофициално дебютиращия Нджонго Присо. Развитието не притесняваше швейцарците, които в 33-ата принудиха МБоли да избива след задна ножица на Егли. След това и Дуден не успя да преодолее алжиреца. Малко преди почивката пък Сафари пропусна да възстанови равенството. Негов удар се "разходи" по голлинията и в крайна сметка излезе в аут.

След почивката играта отново беше динамична от страна и на двата отбора. Втората част обаче започна с гол за ЦСКА, който се оказа и последен в мача. Галчев центрира от корнер, а Мишел Платини с глава не остави шанс на Валтер.

Пропуски имаше и пред двете врати, като дори Станко Йовчев сам срещу вратаря шутира в аут. Много активен беше Присо, който можеше да се разпише в 77-ата, но се засуети и топката му беше отнета. Направените смени и в двата състава може би доведоха до спад на темпото. До края обаче "червените" превъзхождаха съперника и може да се каже, че без много усилия спечелиха с 3:1.

Стартов състав на ЦСКА: 92. Мболи, 3. Адемар, 23. Дечев, 66. Крачунов, 18. Галчев, 20. Карачанаков, 22. Стоянов, 24. Дюлгеров, 99. Присо, 9. Платини, 10. Мораеш
През второто полувреме влязоха: 88. Макенджиев, 25. Грънчов, 14. Костов, 15. Йовчев



http://topsport.bg

0 коментара

Публикуване на коментар