Валутни курсове

Хороскоп

петък, 27 януари 2012 г.

Лудогорец качи ЦСКА в самолета


Лудогорец и ЦСКА гледат зимните преспи от върха в “А” група и ще избягат от тях в един самолет. Решението бе взето на вечеря на високо равнище на собствениците Кирил Домусчиев и Димитър Борисов.

Програмата на ЦСКА претърпя драматични промени заради пропадналото турне в Испания.

“Червените” се отказаха заради значително повишена цена 2 дни преди заминаването. След това първият план беше още в петък да отлетят с редовен полет за Анталия, но нямаше достатъчно свободни места.

А в крайна сметка вечерята в сряда реши, че най-добрият вариант е съвместен полет с Лудогорец в неделя сутринта. И демонстрация на феърплей в битката за титлата, която за кратко излезе от приличните граници със словесна престрелка след последния шампионатен мач между съперниците на “Българска армия”, завършил 2:2 на 28 ноември.

Заради ЦСКА шефовете на Лудогорец удължиха с два дни престоя си в Турция, за да се приберат отново заедно. Сега на “червените” им предстои спешно да търсят съперници за контролни мачове.

Лидерите в класирането ще летят заедно в самолета и с... общ футболист. Николай Дюлгеров е собственост на новака, но две седмици ще тренира при гранда. Ако ЦСКА го хареса, ще подпише договор.

В най-първия вариант на програмата си ЦСКА също трябваше да пътува с чартър, но със Славия и още един клуб от родния елит. След като се появи възможността за испанска авантюра, “червените” се отказаха и така принудиха “белите” да купуват билети за редовни линии.

Лошото време в София наруши подготовката на ЦСКА. Равенството 1:1 със Свиленград в първата контрола в понеделник бе последвано от 2 дни почивка, а в четвъртък отборът тренира във фитнеса. Ще се търси зала за следващите дни. В София няма изчистен терен, на който може да се тренира. Вчера продължиха разговорите между ЦСКА и “Удинезе” кои играчи могат да дойдат от Италия в България.



http://topsport.bg 

0 коментара

Публикуване на коментар