Валутни курсове

Хороскоп

четвъртък, 26 януари 2012 г.

Левски с две промени за днешната контрола - мачът ще започне с 30-минутно закъснение


Наставникът на Левски Николай Костов направи две промени в стартовите 11 за днешния спаринг със СК Таврия (Украйна) в Турция в сравнение с контролата с Рубин (Казан) в неделя. На вратата вместо титуляра Пламен Илиев започва Божидар Митрев. Другата рокада е в центъра на защитата, където Александър Башлиев ще си партнира със Сержиньо Грийн. Мачът трябваше да се играе с начален час 17,00, но ще започне с 30-минутно закъснение, като тук може да следите всичко най-интересно около него.

По-рано през деня Илиев имаше тренировка заедно с друг от вратарите - Димитър Илиев. По този начин двамата отпадат от групата за спаринга за сметка на Митрев и Кирил Акалски.

Иначе в отбрана Башлиев заменя Орлин Старокин, които срещу руснаците бе пробван на поста централен бранител до холандеца. Интересното е, че и в третата проверка на „сините” за 2012 година Костов променя единия от централните защитници, като явно търси най-добрия вариант за партньор на Грийн. Срещу Агия Напа (9:0) в Кипър титуляр бе Йордан Милиев, срещу Рубин (1:1) това беше Старокин, а срещу СК Таврия стартира Башлиев.

Другите двама защитници пред стража Митрев ще са Дъстли Мюлдер и Нуно Пинто. Капитанът Христо Йовов ще е пред тях, а Владимир Гаджев, Дарко Тасевски, Тони Калво и Даниел Младенов ще действат зад нападателя Иван Цветков.

ЛЕВСКИ (4-1-4-1): Митрев, Мюлдер, Грийн, Башлиев, Пинто, Йовов, Гаджев, Тасевски, Калво, Младенов, Цветков



http://sportal.bg

0 коментара

Публикуване на коментар