Валутни курсове

Хороскоп

четвъртък, 19 януари 2012 г.

Прогноза за времето в България за 20.01.2012


През следващото денонощие времето ще се затопли. През нощта увеличението на облачността ще продължи и до сутринта ще обхване страната. На отделни места, главно в Северна България ще превали слаб дъжд, в планинските и североизточните райони - слаб сняг. Ще духа слаб запад-югозападен вятър. Сутринта температурите ще са предимно между минус 2 и 3°. В София - около минус 2°. През деня облачността ще е предимно значителна, на места ще превали дъжд, по високите полета на Западна България - дъжд и сняг. Ще духа слаб, в Дунавската равнина до умерен запад, северозападен вятър. Максимални температури - между 4 и 9°. В София - около 4°. През нощта срещу събота, с проникването на по-студен въздух от северозапад, дъждът ще премине в сняг.

Атмосферното налягане ще продължи да се понижава и вече ще бъде около средното за месец януари.

В планините времето ще бъде доста динамично. Ще духа силен запад-северозападен вятър. 

Облачността ще е предимно значителна, по високите части ще бъде мъгливо. Сняг ще превали, главно по старопланинското било. Над Рило-Родопската област ще има и временни разкъсвания на облачността. Максимална температура на 1200 метра - около 2°, на 2000 метра - минус 3°.

Над Черноморието облачността ще е значителна. Само на отделни места ще превали слаб дъжд. 

Ще духа до умерен запад-северозападен вятър. Максимални температури по крайбрежието - между 5 и 9°. Температурата на морската вода е 5-6°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.



0 коментара

Публикуване на коментар