Валутни курсове

Хороскоп

неделя, 29 януари 2012 г.

Ето 11-те на Левски срещу Стяуа - има две промени


Наставникът на Левски Николай Костов е готов със стартовите 11 за срещата със Стяуа тази вечер в Анталия. Специалистът прави лека промяна за четвърта поредна контрола на "сините", трета от лагера в Турция. Днес за първи път титуляр излиза Симеон Райков, който в предишните два мача на турска земя влизаше след почивката. Той ще замени Даниел Младенов. За разлика от мача със СК Таврия преди няколко дни, загубен от "сините" с 1:2, на вратата от първата минута се завръща Пламен Илиев, докато Божидар Митрев няма да започне титуляр, както го направи с украинците.

Отново централен защитник във втори пореден мач е Александър Башлиев. Бившият играч на Пирин ще си партнира със Сержиньо Грийн. Дъстли Мюлдер и Нуно Пинто пък са крайните защитници. Христо Йовов ще бъде опорен халф в схемата 4-1-4-1. До Райков ще са Владимир Гаджев, Дарко Тасевски и Тони Калво, а на върха на атаката е Иван Цветков.

Нападателят изигра единствен 90 минути в мача с украинците и днес няма да престои на терена цялата среща. През втората част в игра ще влязат и дошлите вчера в лагера на "сините" бразилци: 18-годишният Гилерме и 20-годишният Жеалтон.

Левски (4-1-4-1): Илиев, Мюлдер, Грийн, Башлиев, Пинто, Йовов, Гаджев, Тасевски, Райков, Пинто, Цветков.



http://sportal.bg

0 коментара

Публикуване на коментар