Валутни курсове

Хороскоп

вторник, 6 декември 2011 г.

Прогноза за времето в България за 07.12.2011


През нощта на места в югоизточната половина от страната ще превалява слаб дъжд, в планините и Предбалкана ще превали слаб сняг. Вятърът ще продължи да отслабва. Минималните температури ще са между минус 1° и 4°, в София 0°, по Черноморието до 6°. В предобедните часове все още ще е предимно облачно, на места в Южна България със слаб дъжд, в Рило-Родопската област и слаб сняг. Около обяд от запад облачността ще започне да се разкъсва и намалява, най-късно, едва вечерта и над източните райони. Максималните температури ще са между 4° и 9°, в София около 4°.

Атмосферното налягане ще се повишава.

Преди обяд над планините ще е облачно, мъгливо и на места ще превалява слаб сняг. След обяд от запад облачността ще се разкъсва. Вятърът по билата ще е от север - умерен до силен. Дневна температура на 1200 м - около минус 1°, на 2000 м - около минус 6°.

По Черноморието ще е облачно, с превалявания от дъжд. Вятърът ще бъде до умерен, от северната четвърт. Максимални температури 8-9°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.




0 коментара

Публикуване на коментар