Валутни курсове

Хороскоп

неделя, 11 септември 2011 г.

Черноморец вкара 4 на Видима - Репортаж



Отборът на Черноморец-Бургас записа четвърта победа от началото на сезона в „А" група. Момчетата на Димитър Димитров-Херо се наложиха с изразителното 4:0 над Видима Раковски, като по този начин се изравниха на върха в класирането с Черно море и ЦСКА.
Бургазлии решиха всичко в двубоя още преди почивката, когато паднаха всичките попадения. Начало на головата фиеста даде Родригес Асис в четвъртата минута. Нападателят се оказа най-съобразителен след разбъркване в наказателното поле и от няколко метра прати топката в мрежата на Ивайло Василев - 1:0.
Половин час по-късно отново Родригес Асис попадна в прегръдките на съотборниците си, след като за втори път от близко разстояние не остави шанс на противниковия страж. Последните 10 минути на първата част се развиха ужасяващо за гостите от Севлиево, които инкасираха още две попадения. Фо-Поре и новият любимец на публиката - Жужу оформиха погрома на гостите.
След почивката темпото на игра видимо спадна и до нови голове не се стигна. В крайна сметка: Черноморец - Видима Раковски 4:0 и актив от 12 точки за „акулите".

Репортаж от мача!!!

0 коментара

Публикуване на коментар