Валутни курсове

Хороскоп

вторник, 2 август 2011 г.

Разкриха кражба за 180 хил. лв. след две години разследване


През 2009 година от фирмен офис на ул. „Жорж Папазов“ в Ямбол групата крадци взели метална каса, около 180 000 лева и лаптоп

Кражба на около 180 000 лева разкриха ямболските полицаи, съобщиха от полицията

На 29 юли в РУ „Полиция“ - Ямбол е приключено досъдебно производство за кражба в особено големи размери. Повдигнато е обвинение на С.С. на 25 г., П.П. на 31 г. и Д.Д. на 31 г., жители на град Бургас. И тримата са в ареста с постоянна мярка „задържане под стража“.

Разследването срещу групата е започнало в началото на месец януари 2009 г. Тогава е постъпил сигнал за това, че неизвестни извършители са обрали фирмен офис на ул. „Жорж Папазов“ в Ямбол. От там те са взели метална каса, около 180 000 лева и лаптоп.

И тримата установени мъже са криминално проявени, специализирали се в извършването на крупни кражби от офиси в различни региони на страната. Те набелязвали обекта за обир и след внимателно проучване е следене осъществявали удара.

Разследването е извършено под прякото наблюдение на прокурор от Окръжна прокуратура – Ямбол. Събраните материали по досъдебното производство са изпратени в прокуратурата с мнение за предаване на съд.

0 коментара

Публикуване на коментар