Валутни курсове

Хороскоп

понеделник, 17 януари 2011 г.

Прогноза за времето на НИМХ за 17.01.2011



През нощта над страната ще има разкъсана облачност, по-значителна над Източна България, където ще продължи да духа слаб и умерен северен вятър. Над Западна и Централна България времето ще бъде ясно и почти тихо. Минималните температури ще бъдат между минус 2° и 3°, в София около минус 1°. Утре над страната времето ще бъде предимно слънчево. Краткотрайни сутрешни мъгли ще се образуват в отделни котловини в Западна България. Временни увеличения на облачността ще има над източните райони, но и там вятърът ще отслабне и ще стихне. Максимални температури между 7° и 12°, в София около 9°.
Атмосферното налягане ще бъде значително по-високо от средното за месеца; слабо ще се понижи.
Над планините времето ще бъде предимно слънчево. По билата ще духа умерен северен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 4°, на 2000 метра около 0°.
Над Черноморието ще бъде предимно слънчево с по-значителни увеличения на облачността над северния участък. До обяд вятърът окончателно ще стихне. Максимални температури 6°-8°. Температурата на морската вода е около 8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Източник: www.weather.bg

0 коментара

Публикуване на коментар