Валутни курсове

Хороскоп

четвъртък, 4 ноември 2010 г.

25 000 фенове обещават ад за Лил на "Герена"

Старши треньорът на Левски Ясен Петров ще извърши много промени в стартовия състав на "сините" в търсене на победата срещу Лил. Двубоят с французите е тази вечер на стадион "Георги Аспарухов" от 20,00 часа. Този мач е решителен както за Левски, така и за Лил. При победа на някой от двата тима той ще се доближи максимално до класиране в следващата фаза на надпреварата.

След серията неубедителни игри и трите поредни загуби - именно от Лил, Литекс и Локо (Пд), наставникът на "сините" Ясен Петров е готов със серия от рокади, с които да вдигне тима. На вратата почти сигурно титуляр ще започне Кирил Акалски, който направи своя себют в мача с бившия си тим Локо (Пд) през уикенда. Божидар Митрев остава резерва, а извън групата отново ще е опитният Георги Петков.

В защита голямата изненада за Лил ще бъде появата на Сержиньо Грийн като централен бранител. Опитният холандец ще си партнира с Йордан Милиев и ще замени неубедителния Иво Иванов. По фланговете ще играят Дъстли Мулдер и Веселин Минев. В халфовата линия пък Ясен Петров ще може да заложи на тройката от началото на сезона - Христо Йовов, Владимир Гаджев, Дарко Тасевски.

Последната рокада в състава на "сините" ще бъде появата на Андвеле Слори като титуляр по десния фланг, вместо неубедителния Даниел Младенов. Гарра Дембеле и Жоазиньо пък са безспорните играчи в офанзивната линия на Левски.

Подкрепата в този мач за тима на Гонзо и Ясен Петров ще бъде убийствена. Близо 25 000 зрители ще има на стадион "Георги Аспарухов", като феновете са подготвили серия от изненади и специална хореография за своите любимци. Мачът може да гледате по БНТ.

Вероятен състав на Левски:
Акалски, Мулдер - Грийн - Милиев - Минев, Гаджев - Йовов - Тасевски, Слори - Жоазиньо - Дембеле

0 коментара

Публикуване на коментар