Валутни курсове

Хороскоп

сряда, 13 октомври 2010 г.

Google Chrome OS е почти готова.


Chrome OS беше обявена за пръв път преди повече от година - още през юли 2009 г., а от месеци се знае, че финалната версия на въпросната операционна система трябва да излезе на бял свят до края на 2010 г, пише pcworld.bg.
През последните дни пък в Интернет витае неофициална информация, че Google вече е пристъпила към заключителните тестове на Release Candidate версията (в момента текущата версия е RC 78.1) , което значи че официалният дебют на платформата е съвсем близо.
Така смятат редица информационни източници, които цитират коментари на един от програмистите на Google. Той казва, че всички открити досега грешки в кода и бъгове ще бъдат оправени след 11 ноември.  А това навежда на мисълта, че официалният анонс на Chrome OS е планиран именно за тази дата или в рамките на няколко дни след нея.
Друг аргумент за тези слухове идва и от факта, че седмица след 11 ноември се навършва точно година от първата открита демонстрация на Chrome OS, което също звучи като подходящ за обявяването на официалната версия.
Пак според програмистите на Google, в момента се работи основно по доработката на дреболии като скрийнсейвъри, "поздравителния" прозорец за влизане в системата, цветовите теми и други графични елементи на интерфейса, което също навежда на мисълта, че операционната система е почти готова.

0 коментара

Публикуване на коментар