Валутни курсове

Хороскоп

понеделник, 30 юли 2012 г.

Британци се оплакват от украински педофил, тормозил децата им у нас


Британци, дошли на почивка в България и заловили перверзник, който тормозел сексуално децата им, били шокирани, когато полицията го освободила и му позволила да се върне в хотела си, пише британският в. "Сън".

Перверзникът бил украински гражданин, който нападнал най-малко осем момчета в Слънчев бряг. Той е бил задържан за хулиганско поведение, но полицията просто го глобила и после го пуснала да се върне в хотелската си стая.

Родителите на децата, настанили се в тризвездния хотел "Поморие", в който бил отседнал и украинецът, са обезпокоени, че перверзникът, който е на около 40 години, може отново да им посегне.

Изданието публикува и разказите на родителите на някои от пострадалите момчета.

"Перверзникът посегна на сина ми на плажа и после в една от тоалетните. Съпругът ми искаше да го убие, но той просто се изпари", разказва майката на 15-годишния Хъл.

Украинецът опипвал момчетата, разказват близки на другите пострадали деца.

Майката на Хъл твърди, че хотелският персонал не искал да вика полицията, за да арестуват украинеца.

"Този човек провали ваканцията на всички ни, той трябва да е в затвора", казва Кристи Саймънс от Ипсуич, която е на почивка с приятелката си Мишел Милър и с техните деца, съответно на 2 и на 17 години.

Вчера представител на британското посолство пристигна в курорта, за да успокои разгневените семейства. Говорител на британското министерство на външните работи подчерта, че персоналът на британското консулство в България е във връзка със семействата и им дава съвети и препоръки.

Българската полиция твърди, че мъжът е посегнал на децата в пияно състояние и е глобен за хулиганските си прояви. Ченгетата настояват, че нямат достатъчно доказателства, за да го пратят на съд. Но вероятно може да се предприемат допълнителни действия след среща на полицаите с представители на британското посолство, твърди в. "Сън", цитиран от БТА.http://dnes.bg

0 коментара

Публикуване на коментар