Валутни курсове

Хороскоп

неделя, 22 юли 2012 г.

Прогноза за времето в България за 23.07.2012


След полунощ гръмотевичната дейност и краткотрайните превалявания в западните райони ще престанат. Над страната ще преобладава ясно време. В източните райони ще се усили вятърът от север-североизток. Утре ще бъде слънчево. Временни увеличения на облачността ще има над Рило-Родопската област и след обяд на отделни места там ще превали и прегърми. Ще духа изток-североизточен вятър, в Западна България – до умерен, на изток - умерен, по Черноморието и временно силен. Дневните температури ще са с още градус-два по-ниски спрямо днес и максималните ще са между 31° и 36°. В София: 30°-31°.

Атмосферното налягане ще се повиши и отново ще стане малко по-високо от средното за юли.

Над планините ще преобладава слънчево време. Купеста и купесто-дъждовна облачност ще се развие след обяд над Рило-Родопската област. На отделни места там ще превали и прегърми. 

Ще духа силен, по откритите части и бурен изток-североизточен вятър. Максимална температура на 1200 метра - 23°, на 2000 метра - около 15°.

Над Черноморието ще е слънчево, но доста ветровито. Ще се усили вятърът от север-североизток - умерен и временно силен. Максимални температури на въздуха по крайбрежието - между 29° и 32°. Температурата на морската вода е 25°-28°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.



0 коментара

Публикуване на коментар