Валутни курсове

Хороскоп

четвъртък, 12 юли 2012 г.

Прогноза за времето в България за 13.07.2012


През нощта на отделни места в западните райони и Рило-Родопската област ще превали и прегърми. Над останалата част от страната ще е ясно. Утре ще преобладава слънчево време. 

Главно около и след обяд над източните и планинските райони ще се развива купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Вятърът ще се обърне от североизток-изток и ще е слаб, в източните райони - до умерен. Максималните температури ще се понижат с 2-3 градуса и ще бъдат между 32° и 37°, в София 32°.

Атмосферното налягане ще е малко по-ниско от средното за юли.

В планините главно около и след обяд ще се развива купеста облачност и на места ще прегърми и превали. Вятърът по билата ще е до умерен от южната четвърт. Максимална температура на височина 1200 метра около 27°, на 2000 метра - около 19°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време, но около обяд главно над северната част ще се развие купесто-дъждовна облачност, ще превали и прегърми. Вятърът ще е до умерен от изток, североизток. Максималните температури ще бъдат 30°-32°. Температурата на морската вода е 25°-28°. Вълнение на морето 1-2 бала.



0 коментара

Публикуване на коментар