Валутни курсове

Хороскоп

понеделник, 21 май 2012 г.

ЦСКА непоставен по пътя си към груповата фаза на ШЛ


Доста трудни мачове ще очакват футболистите на ЦСКА, ако играчите на Стойчо Младенов спечелят така желания трофей в родната „А" група. Днес стана ясно, че „армейците" ще попаднат сред непоставените тимове в третия квалификационен кръг на турнира Шампионска лига, което ще им отреди доста тежки съперници по пътя им към груповата фаза на най-престижния европейски клубен турнир.

Отборът, който „изяде" мястото на „червените" сред поставените тимове в третия предварителен кръг е добре познатият на „сините" фенове Жилина, който вчера стана шампион на Словакия и по този начин зае последното място, което дава право на малко по лек жребий.

Това отреди съперници на ЦСКА при евентуално достигане до 3-ия предварителен кръг да бъдат Базел (Швейцария), Андерлехт(Белгия), Селтик(Шотландия), БАТЕ (Борисов) (Беларус), Залцбург(Австрия), Динамо (Загреб)(Хърватия), ЧФР Клуж(Румъния), Жилина(Словакия),Партизан(Сърбия) или Хелзингборг(Швеция).

Всичко това важи и при вариант, в който шампион на България стане и отборът на Лудогорец, като единствената промяна е, че „зелените" ще бъдат сред непоставените и във втория квалификационен кръг на престижната надпревара.

Припомняме, че битката между Лудогорец и ЦСКА, която ще реши и крайния шампион на България за сезон 2011/2012, ще бъде в сряда, когато двата тима ще премерят сили пред препълнения с фенове „Лудогорец Арена". Срещата е с начален час 17:45.

Късмет при разпределението си в Лига Европа ще има единствено Левски, стига „сините" да постигнат очаквана победа срещу Светкавица в последния кръг, която ще подсигури участието на Христо Йовов и компания  във втория по сила европейски клубен турнир.

В плейофите на този турнира пък никой от родните отбори, които ще вземат участие в него няма да бъде сред поставените тимове.



http://topsport.bg

0 коментара

Публикуване на коментар