Валутни курсове

Хороскоп

петък, 4 май 2012 г.

По 5000 билета за феновете на Локо и Лудогорец


Дългоочакваната продажба на билети и записвания за екскурзия за финалния мач от турнира за Купата на България срещу Лудогорец на бургаския стадион "Лазур" ще стартира от утре. На пловдивските фенове ще бъдат отпуснати билети за 35% от капацитета на стадиона, които от утре (събота) след 13.00 ч. ще се продават на цена от 5 лв. във фен-магазина на "Лаута".

За същата цена ще бъдат записвани и желаещите да пътуват с организираната от фенклуба екскурзия, като все още се уточнява по какъв начин ще се предвижват пловдивчани. По този начин пакетната цена се фиксира на промоционалната цена от 10 лв.

"Призоваваме всеки наш фен да си закупи билет до 14-ти май, тъй като след тази дата цената му ще скочи на 10 лв. и може да бъде закупен единствено в Бургас", подчерта председателят на фенклуба Костадин Славов.

Интересен фект е, че на вчерашната среща в Бургас около организацията на финала са отпуснати 5 хиляди билета и за феновете на Лудогорец, въпреки че от града и околностите му в Делиормана няма да се стече толкова публика. Още преди няколко дни в Разград обявиха, че 16 май ще се работи на половин работен ден.

От днес на "Лаута" пък са пуснати в продажба билетите за неделното домакинство срещу Левски, на което се очаква стадион "Локомотив" да се запълни до краен предел.



http://topsport.bg

0 коментара

Публикуване на коментар