Валутни курсове

Хороскоп

понеделник, 21 май 2012 г.

Прогноза за времето в България за 22.05.2012


През нощта облачността ще намалее и утре преди обяд ще е слънчево. Около и след обяд над Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, и ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. На отделни места са възможни и градушки. Над Източна България ще остане предимно слънчево. Ще духа слаб, в източната половина от страната до умерен югоизточен вятър. След обяд в западните райони вятърът ще се ориентира от запад, северозапад и ще се усили. Максимални температури между 22° и 27° , в София 21-22°. 

Привечер и през нощта срещу сряда валежи и гръмотевици ще има и в Източна България.

Атмосферното налягане ще се понижи.

В планините от западната половина на страната около и след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. В източните райони ще е предимно слънчево. Вятърът ще е силен от юг, югоизток, след обяд в западните райони от запад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде 15°, на 2000 метра около 9.

По Черноморието ще е предимно слънчево с умерен югоизточен вятър. Максимални температури 24-26°. Температура на морската вода е 18-19°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.



0 коментара

Публикуване на коментар