Валутни курсове

Хороскоп

събота, 28 април 2012 г.

Отвличат младеж, за да си заработи дължимото


Петима криминално проявени, между които една жена, отвлекли 20-годишен младеж от с. Градец, за да го принудят да работи, защото имал да връща пари на дамата.

Съселяните на младежа обаче позвънили на 112, когато видели насила да тикат момчето в бял мерцедес с бургаска регистрация.

Полицаи от Котел и Карнобат направили хайка и заградили периметъра за бягство на похитителите. По-късно те били арестувани в Карнобат.

Мерцедесът бил шофиран от К. П. на 47 г. от с. Звездец. С него в колата били 43-годишната Р. Б., Б. Р. на 22 г., И. Я. на 36г. и 19-годишният В.К. - всичките от с. Градец и всичките с криминални досиета.

Полицаите намерили отвлечения в белия автомобил. Похитителите разказали на разследващите, че 20-годишният младеж взел пари от жената преди време, но все не ѝ ги връщал.

Затова тя измислила този план, в който въвлякла и цялата рода. Те искали само да го накарат да работи, а с печалбата да си върне заема.

Образувано е досъдебно производство, за случая е уведомена районната прокуратура, а работата по документирането му продължава. 



http://dnes.bg

0 коментара

Публикуване на коментар