Валутни курсове

Хороскоп

събота, 10 март 2012 г.

Ямбол надигра Спартак


Отборът на Ямбол продължава със силното си представяне през последните няколко седмици в Националната Баскетболна Лига, след като тази вечер възпитаниците на Иван Чолаков спечелиха домакинството си на Спартак (Плевен) с 85:76. Станислав Говедаров бе над всички и наниза 23 точки за победителите, Стойо Чолаков и Антъни Гуджино добавиха по 14 точки, като последния се отличи и с 12 борби, а Юлиан Радионов и Мартин Дурчев завършиха с по 10 точки.

Росен Софрониев бе най-резултатен за плевенчани с 19 точки, Вeселин Георгиев вкара 17, а Тодор Тодоров и Александър Дяковски приключиха съответно с по 12 и 11 точки.

Двубоят започна равностойно и след близо шест минути игра резултатът беше равен – 11:11. След това домакините поеха контрол върху събитията на терена и успяха да поведат със седем точки. През втората четвърт ситуацията не се промени особено, като гостите се опитаха да възстановят равенството, но вместо това, момчетата на Иван Чолаков успяха да повишат преднината си за 43:34.

През второто полувреме играта пак беше равностойна, но ямболии демонстрираха класа във важните моменти, като това им позволи да достигнат и до двуцифрена разлика в тяхна полза. 1:13 минути преди сирената при 85:71 Дяковски вкара два наказателни, а Георгиев се отличи с тройка за гостите, но времето не беше достатъчно за нищо повече в този мач.



http://sportal.bg 

0 коментара

Публикуване на коментар