Валутни курсове

Хороскоп

четвъртък, 1 март 2012 г.

"ВТБ Капитал" обяви официално, че вече е спонсор на Левски (видео)


От "ВТБ Капитал" официално признаха, че договорът за спонсорство с Левски е факт. Това стана преди минути на специалната пресконференция на компанията в столичния хотел "Шератон". Признанието дойде от устата на Атанас Бостанджиев, който е главен изпълнителен директор на "ВТБ Капитал АД Великобритания и Интернешенъл". "ВТБ Капитал" е второто най-голямо дружество за инвестиционно-банкови и консултантски услуги в Русия с активи от около 250 милиарда долара.

"Радваме се, че ще бъдем партньор на Левски - един от най-популярните и успешни професионални футболни клубове в България. Вярваме, че сътрудничеството ни ще допринесе за развитието на клуба, както и за спорта в България като цяло. Ще се стремим да заздравим историческите връзки чрез редица спортни начинания, както и чрез финансова инвестиция за двете страни", каза Бостанджиев.



Юрий Салавьов, един от директорите във "ВТБ" допълни следното: "Освен с Левски София нашата компания има спонсорски договор с руския Динамо Москва. Ние винаги сме готови да инвестираме както в социалната, така и в спортната сфера", каза руснакът.



Бившият финансов министър Милен Велчев ще бъде изпълнителен директор на "ВТБ Капитал" в офиса им в София, който ще бъде център за целия Балкански полуостров.

Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg





http://sportal.bg

0 коментара

Публикуване на коментар