Валутни курсове

Хороскоп

сряда, 28 март 2012 г.

Прогноза за времето в България за 29.03.2012


През следващото денонощие времето ще бъде динамично и по-топло. През нощта над много райони ще бъде ясно. Минималните температури ще са между 3° и 8°, в София 2-3°. През деня ще бъде ветровито – с умерен, в Северна България силен западен, в източните райони - югозападен вятър. Преди обяд ще бъде предимно слънчево, но около обяд от север ще започне да се заоблачава. До вечерта на отделни места в Западна България ще превали краткотраен дъжд. Максималните температури ще са между 18° и 23°, в София около 19°. През нощта срещу петък превалявания от дъжд ще има на много места в страната, в отделни, главно планински райони са възможни интензивни валежи и гръмотевици.

Атмосферното налягане значително ще се понижи.

По високите части на планините ще духа силен и бурен вятър от запад-северозапад. 

Облачността след пладне ще се увеличи, на отделни места краткотрайно ще превали. Ще се затопли. Температурите след пладне ще са на 1200 м.н.в около 11°, на 2000 в около 2-3°. През нощта ще започне да нахлува по-студен въздух, на много места ще превали, възможно е и да прегърми.

По Черноморието ще бъде ветровито - ще духа умерен и временно силен запад-югозападен вятър. През по-голямата част от деня ще бъде слънчево. Привечер облачността ще се увеличи. 

Ще бъде по-топло в сравнение с предишните дни. Максимални температури 18°- 20°. 

Вълнението на морето ще е 2-3 бала. Температурата на морската е 7°-9°.



0 коментара

Публикуване на коментар