Валутни курсове

Хороскоп

понеделник, 5 март 2012 г.

Реал отново с 10 точки пред Барса


Отборът на Реал Мадрид възстанови преднината си от 10 пред Барселона на върха в класирането в Ла Лига. Това стана факт, след като Кралския клуб спечели двубоя си от 25-ия кръг срещу Еспаньол - 5:0. Това беше 22-ра победа и общо 10-та поредна за Реал в първенството на Испания. Много силен двубой за Реал изиграха Рикардо Кака и Гонсало Игуаин, които отбелязаха 3 от попаденията.

Както обикновено начало на головата фиеста обаче даде Кристиано Роналдо. Португалецът се разписа в 23-ата минута, след като получи добър пас от Игуаин. Попадението дойде след груба индивидуална грешка в защитата на каталунците. Голът бе общо 30-ти за Роналдо от началото на сезона в Испания.

До края на първата част момчетата на Жозе Моуриньо успяха да удвоят аванса си. Нова грешка при изнасянето на топката коства второ попадение, дело на Сами Кедира. Германският национал се разписа с удар от границата на полето, а с асистенция се отчете Йозил.

При този резултат дойде и последният съдийски сигнал за първата част. Още в началото на второто полувреме Реал стигна до трети гол, с който окончателно сложи край на и без това несъществуващата интрига в двубоя. Кака пусна хитър пас към Игуаин, който от 5-6 метра с левия крак простреля стража на Еспаньол - 3:0.

В 66-ата минута дойде времето и на Кака да се разпише. Бразилецът завърши отлична контраатака на своя отбор, като озовал се очи в очи с вратаря на съперника шутира технично покрай него - 4:0. Любопитното е, че това бе 17-ти двубой в първенството, в който бразилецът се разписва (от както е в Реал), като столичани са спечелили всичките тези срещи.

До края на двубоя остана време Гонсало Игуаин да вкара втория си гол, с което да оформи крайното 5:0. И за това попадение с асистенция се отличи Кака.

РЕАЛ МАДРИД - ЕСПАНЬОЛ 5:0
1:0 Роналдо (23')
2:0 Кедира (38')
3:0 Игуаин (47')
4:0 Кака (66')
5:0 Игуаин (78')

РЕАЛ МАДРИД: Касияс, Арбелоа, Рамос, Карвальо, Марсело, Шаби Алонсо, Кедира, Йозил, Кака, Кристиано Роналдо, Игуаин

ЕСПАНЬОЛ: Касия, Раул Р., Алваро, Верду, Ромарик, Морено, Лопес, Вайс, Форлин, Дидак, Кутиньо.



http://topsport.bg

0 коментара

Публикуване на коментар