Валутни курсове

Хороскоп

сряда, 29 февруари 2012 г.

Младата дупничанка убита с винкел


32-годишната Даниела Кацарска, която бе убита миналата нощ пред входа на блока си в Дупница, е удряна с винкел.

Това съобщи пред БТА директорът на областната дирекция на полицията в Кюстендил Георги Джоглев. От полицията казаха, че са намерили предполагаемия предмет, който е използван за удара по главата.

Жената бе намерена към 23,25 часа вчера жива, но в безпомощно състояние, във входа на жилищния блок в който живее, в квартал "Дупница".

Кацарска е починала още преди да бъде транспортирана до спешния център, казаха лекари.

Криминалисти добавиха, че същия ден жената е получила развод с бившия си съпруг.

Преди убийството тя е била на работа във фармацевтичния завод в Дупница. Нейният колега Славчо Томанов я изпратил до входа на блока, но когато лампата в дома ѝ не светнала, той се върнал да я потърси. Във входа на блока намерил безпомощната жена.

При извършения оглед бяха открити дамската й чанта с документите, както и метален предмет, с който се предполага, че е ударена.

По случая бяха задържани двама мъже, които по-късно са били освободени. От полицията съобщиха още, че работят по няколко версии, две от които - грабеж и убийство от ревност.

От прокуратурата съобщиха, че по случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за грабеж и причиняване на тежка телесна повреда довела до смърт, което предвижда ефективна присъда до 20 г.

Още по темата:

0 коментара

Публикуване на коментар