Валутни курсове

Хороскоп

петък, 24 февруари 2012 г.

Взривеният рибен бос имал проблеми с бизнеса


Взривеният рано тази сутрин рибен бос Йордан Харасимов е имал проблеми с бизнеса. Това съобщи в парламента вътрешният министър Цветан Цветанов.

"Имало е конфликтни точки в последните 10 години от бизнеса, който е извършвал. Има негов съдружник, с който преди 5-6 години са се разделили. Имало е някакви оплаквания, имало е сигнали, които са подавали един срещу друг, но към настоящия момент не бих искал да влизам в някакви детайли, защото сме в началния етап на разследването”, уточни той.

Луксозното возило Ауди гръмна тази сутрин малко след 8 часа в центъра на морската столица. Инцидентът стана в района на кръстовището до Икономическия университет.

Взривът, който уби варненския бизнесмен Йордан Харасимов, е бил поставен под седалката на колата. Количеството на взрива все още не е установено.

"Имал е нарушения в много далечен период от време, там е плащал сериозна сума, за да няма последващи действия от чисто административно естество”, коментира вътрешният министър.

Помолен да обясни дали има организирана престъпност, с която Цветанов твърдеше че се е справил, министърът отговори: „Има прекършване на тежката организирана престъпност. Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има инцидентен случай на престъпност в страната.”  

Една от версиите, по която работи полицията, е, че взривът на рибния бос Йордан Харасимов вероятно е поръчан от конкуренти.

Още по темата:




http://dnes.bg

0 коментара

Публикуване на коментар