Валутни курсове

Хороскоп

сряда, 29 февруари 2012 г.

Пеневата чета с първа изява тази вечер


Представителният тим на България ще изиграе тази вечер първият си двубой под ръководството на новия селекционер Любослав Пенев. В 19:00 часа „трикольорите" излизат срещу Унгария в приятелски мач, който ще се играе на стадион „ЕТО Парк" в Гьор.

Въпреки, че срещата няма състезателен характер, Пенев увери, че ще изисква от избраниците си пределна мобилизация и раздаване на терена.

До голямата степен е ясен и стартовият състав за двубоя днес. На вратата ще бъде Николай Михайлов, а пред него карето в защита ще бъде съставено от Иван Бандаловски, Николай Бодуров, Иван Иванов и Петър Занев.

Като централни полузащитници в средата на терена най-вероятно ще си партнират Светослав Дяков, Владимир Гаджев и Георги Миланов. По крилата ще бъдат Станислав Манолев и Емил Гъргоров, а на върха на атаката капитанът Ивелин Попов.

Както е известно за проверката с Унгария Пенев не повика опитните Мартин Петров и Стилиян Петров, като последният в момента дори се възстановява от контузия.

„Искам моят отбор да покаже характер и да видя една основа за бъдещи успехи. Ще определя стартовия състав 2 часа преди началото на срещата, както се прави по правилник. Намираме се преходен период, в който се сменят поколенията. С много работа нещата ще се получат", увери селекционерът Любослав Пенев.

Ето и вероятния стартов състав на България:
Николай Михайлов, Иван Бандаловски, Николай Бодуров, Иван Иванов, Петър Занев, Светослав Дяков, Владимир Гаджев, Георги Миланов, Станислав Манолев, Емил Гъргоров, Ивелин Попов.

УНГАРИЯ - БЪЛГАРИЯ
Начало: 19:00 часа
Стадион: „ЕТО Парк", Гьор, Унгария
Главен съдия: Йонас Ериксон (Швеция)

0 коментара

Публикуване на коментар