Валутни курсове

Хороскоп

понеделник, 13 февруари 2012 г.

Прогноза за времето в България за 14.02.2012


През нощта от запад облачността ще се разкъса и ще намалява, но в североизточните райони все още ще превалява сняг с отслабваща интензивност. Ще бъде ветровито. Минимални температури в Северна България и високите полета между минус 8° и минус 13°, в Южна и по Черноморието между минус 7° и минус 2°, в София около минус 13°. Още сутринта облачността и над крайните североизточни райони ще намалее и утре ще бъде предимно слънчево. В Дунавската равнина ще духа умерен, преди обяд все още и силен, запад-северозападен вятър. 

Максимални температури между минус 3° и плюс 2°, в София около минус 2°.

Атмосферното налягане ще бъде малко по-високо от средното за месеца и няма да се променя съществено.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, по старопланинското било преди обяд все още и силен запад-северозападен вятър. Максимална температура на 1200 м около минус 2°, на 2000 м около минус 9°.

По Черноморието облачността още сутринта ще намалее и ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен запад-северозападен вятър, който след обяд ще отслабне. Максимални температури между минус 1° и плюс 3°. Температурата на морската вода е от минус 1° по северното до плюс 1° по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.




0 коментара

Публикуване на коментар