Валутни курсове

Хороскоп

вторник, 17 януари 2012 г.

Събуждането на Тони Калво в Левски (ВИДЕО)


През миналото лято Левски взе един футболист, от когото се очакваха чудеса, защото в кариерата си беше играл в Барселона. Въпросният играч - Тони Калво, обаче хич не очарова с изявите си през есента и най-очакваното нещо беше той да бъде продаден набързо. А това изглеждаше логично развитие на нещата, ако не беше новият наставник Николай Костов.

Специалистът набързо прецени, че Калво е прекалено ценен, за да се откаже Левски толкова лесно от него. Треньорът се застъпи за него пред ръководството с уверението, че този футболист може да се превърне в жокера през пролетта.

Засега през зимната подготовка испанецът е един от най-сериозните и стриктно следва програмата на Костов. Съвестното отношение на крилото даде резултат и във вчерашната контрола срещу кипърския Агия Напа. Макар домакините да са далеч от нивото на "сините", за което говори и това 9:0, добрата форма на Калво няма как да бъде омаловажена. Той започна като титуляр и за 45 минути на терена беше над всички с два гола, асистенция и участие в още едно попадение.

Надеждите на всички фенове на Левски са Калво да продължи да върви нагоре и през пролетта да ги радва с хубави игри и решителни голове.





http://sportal.bg

0 коментара

Публикуване на коментар