Валутни курсове

Хороскоп

понеделник, 16 януари 2012 г.

Прогноза за времето в България за 17.01.2012


И през следващото денонощие времето ще остане студено. През нощта в повечето райони ще е без валеж. Облачността ще е разкъсана. Вятърът - предимно слаб, от запад, северозапад. Минимални температури - между минус 9 и минус 4°, в котловините и на отделни места в Южна България, където ще е без вятър и предимно ясно - по-ниски - до минус 12°, минус 14°. В София - около минус 8°. През деня облачността ще е разкъсана, над планините предимно значителна, а на много места в равнинната част от страната ще има и слънчеви часове. Ще духа слаб до умерен западен вятър. Максимални температури - между минус 2 и 3°. В София - около минус 1°.

Атмосферното налягане ще е по-високо от средното за месеца.

Над планините облачността ще се задържи предимно значителна. На отделни места, главно по Старопланинското било и в Предбалкана ще превалява съвсем слаб сняг. Повече слънце ще има над Родопската област. Ще духа умерен северозападен вятър с тенденция на усилване. 

Максимална температура на 1200 метра - около минус 9°, на 2000 метра - около минус 15°. По високите части остава опасността от измръзване.

Над Черноморието ще има променлива, след обяд по-често значителна облачност. В часовете преди обяд ще бъде често до слънчево. Ще духа до умерен западен вятър. Максимални температури - до 2-3°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.



0 коментара

Публикуване на коментар