Валутни курсове

Хороскоп

събота, 14 януари 2012 г.

Прогноза за времето в България за 15.01.2012


След временно намаление на облачността в нощните часове, през утрешния ден тя отново ще се увеличи и главно след обяд на места в Западна България ще превали съвсем слаб сняг. Вятърът ще бъде слаб, в Дунавската равнина - умерен, от запад. Минималните температури сутринта ще са между минус 3 и 2°, в отделни котловини, защитени от вятъра и по-ниски до около минус 6°, в София минус 4°, максималните - между минус 1 и 4°, в София - около 0°.

Атмосферното налягане през денонощието ще се задържа около средното за месеца.

Над планините облачността ще се задържи значителна. С прекъсвания ще превалява слаб сняг, без да образува нова снежна покривка. Вятърът по билата ще бъде умерен и силен от северозапад. Дневна температура на 1200 метра - около минус 4°, на 2000 метра - около минус 11°. Ниските температури и силният вятър по високите и открити части създават условия за измръзване.

По Черноморието ще бъде ветровито. Скоростта на западния вятър ще достига 7-12 м/сек. Време с променлива облачност, по-значителна след пладне, но без валежи. Максимални температури до 2-4°. Температурата на морската вода е около 6°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.



0 коментара

Публикуване на коментар