Валутни курсове

Хороскоп

вторник, 10 януари 2012 г.

Прогноза за времето в България за 10.01.2012


Днес над по-голямата част от страната облачността ще се задържи значителна. Преди обяд на отделни места, главно в планинските райони ще превали слаб сняг. Временни разкъсвания и намаления на облачността ще има над западната част от Дунавската равнина и на места над Горнотракийската низина. Ще духа слаб северозападен вятър, в източните райони - до умерен, от север. Максимални температури - между 0 и 5°, в София - около 0°.

Атмосферното налягане бавно ще се повишава и до утре вечерта вече ще е по-високо от средното за месеца.

Над планините ще бъде със значителна облачност, мъгливо. На отделни места, главно преди обяд, ще превали слаб сняг, а след обяд ще има и временни разкъсвания на облачността. Ще духа умерен до силен вятър от северната четвърт. Максимална температура на 1200 метра - около минус 5°, на 2000 метра - около минус 10°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, на отделни места по северното крайбрежие е възможно слабо да превали, а над южното ще има и временни разкъсвания на облачността. Ще духа до умерен северен вятър. Максимални температури - до 4-5°. Температурата на морската вода е 7-8°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала с тенденция на усилване.



0 коментара

Публикуване на коментар