Валутни курсове

Хороскоп

вторник, 13 декември 2011 г.

Лудогорец води Креспо в България


Звездата на Парма Ернан Креспо е пред сензационен трансфер в Лудогорец, тръби от първата си страница "7 дни спорт". Прочутият аржентински нападател е дал своето съгласие да подсили отбора от Разград и се очаква да облече фланелката на лидера в ""А група още за първия мач от пролетния полусезон.

36-годишният Креспо е играл с екипите на Ривър Плейт, Парма, Лацио, Интер, Челси, Милан и Дженоа. За тези отбори е отбелязал общо 198 гола. Лично собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев ще води преговорите с Парма. По всяка вероятност разградчани ще дадат поне 300 000 евро за наема на голаджията.

Високата заплата, която Креспо прибира в Парма, ще бъде поделена между двата клуба. От Лудогорец ще направят всичко възможно аржентинецът да започне подготовка с тях още в началото на януари.

Ако Домусчиев успее да доведе Ернан Креспо, той безспорно ще бъде най-голямата звезда, играла в България. Интересното е, че през лятото Креспо игра срещу Лудогорец. Тогава тимът на Ивайло Петев гостува в базата на Парма за контрола, спечелена от "дуковете" с 3:0. Креспо се появи като резерва и пропусна стопроцентово положение за гол.



http://topsport.bg

0 коментара

Публикуване на коментар