Валутни курсове

Хороскоп

петък, 11 ноември 2011 г.

Прогноза за времето в България за 12.11.2011


През следващото денонощие вятърът от североизток ще отслабне. Само по Черноморието ще бъде все още до умерен. Време с разкъсана облачност, значителна по Южното Черноморие, където е възможно слабо да превали, както и по северните склонове на планинските райони. 

Максималните температури ще са между 0° и 5, по Южното Черноморие до 7°-8°, в София около 1°. Минималните сутринта ще са между -5° и 0°, в София -4°.

Атмосферното налягане ще бъде доста по-високо от средното.

Облачността по високите части на планините ще намалее, но по северните склонове ще се задържа значителна, правейки на места мъгла, а и тук-таме е възможно и да прехвърча сняг. 

Вятърът по билата ще бъде умерен от североизток. Вече със зимни температури, на 1200 м.н.в около -4°, на 2000 м около -8°.

По черноморското крайбрежие ще се задържи ветровито с умерен североизточен вятър. Ще бъде предимно облачно, а в южния му участък и слабо ще превали. Максимални температури от 4°-5° край Шабла до 7°-8° в най-южния участък. Вълнението на морето ще е 3-4 бала, а температурата на морската вода 12°.



0 коментара

Публикуване на коментар