Валутни курсове

Хороскоп

четвъртък, 3 ноември 2011 г.

Славия - ЦСКА е дербито на 1/16 финалите за Купата



Славия - ЦСКА е голямото дерби на 1/16 финалите в турнира за Купата на България. Жребия за надпреварата се тегли в момента, като тази двойка до момента се очертава като най-сериозната.

Съперничеството между двата тима в последната година е голямо. Припомняме, че точно такъв бе финалът миналата година, като тогава ЦСКА победи с 1:0 на стадион "Васил Левски" с гол на Спас Делев.

През този сезон обаче "белите" отмъстиха, след като нанесоха първо поражение на "червените" за сезона. Тимът на Мартин Кушев спечели с 2:1 насред стадион "Българска армия".

Другият роден гранд Левски ще има далеч по-лека задача. Тимът на Георги Иванов ще гостува на втородивизионния Банско, с когото играха и миналия сезон.

Актуалният шампион в "А" група Литекс ще има също задачата да се пребори с тим от Западната "Б" група. Ловчанлии ще гостуват на Спортист (Своге).

Хитът в "А" група през този сезон Лудогорец ще има много тежко гостуване на възродения в последните кръгове отбор на Берое (Стара Загора). Миньор и Черно море ще мерят сили в друг безкрайно интересен сблъсък на тимове от "А" група.

Локо (София) ще гостува на Калиакра в интересен двубой, а челникът в "А" група Черноморец ще има сравнително лека задача при гостуването си на Пирин (Гоце Делчев).

Двата пловдивски отбора също имат интересен жребий. Милен Радуканов, който триумфира през миналия сезон с ЦСКА, ще започне тази година с новия си тим Ботев (Пловдив) надпреварата срещу съименникът от Враца. Локо (Пд) пък ще играе с тима на Чавдар (Етрополе).

Вижте всички двойки:

Ботев (Козлодуй) - Септември (Симитли)
Чавдар (Етрополе) - Локомотив (Пловдив)
Етър (Велико Търново) - Нефтохимик
Миньор Перник - Черно море
Берое - Лудогорец
Банско - Левски
Видима - Светкавица
Славия - ЦСКА
Калиакра - Локомотив (София)
Пирин (Гоце Делчев) - Черноморец
Ботев (Пд) - Ботев (Вр)
Спортист (Своге) - Литекс
Спартак (Плевен) - Любимец
Добруджа - Несебър
Верея (Стара Загора) - Сливнишки герой
Тунджа (Ямбол) - Монтана

На този етап от турнира за първи път се включват всички 16 отбора от А група. Освен тях до жребия достигнаха 12 отбора от Б група и четири аматьорски клуба.

Според наредбата ще бъде теглен пълен жребий за определяне на 16 двойки отбори. 
Победителите ще излъчат 16 отбора, продължаващи в третия етап.

По програма мачовете от втори кръг ще се играят от 13,30 часа на 23 ноември.


http://topsport.bg

0 коментара

Публикуване на коментар