Валутни курсове

Хороскоп

понеделник, 12 септември 2011 г.

Лудогорец прегази Славия - Хетрик на Бадема в Каварна (Репортаж)


Новакът в "А" група Лудогорец (Разград) се изгаври с "ветерана" Славия. В предпоследен мач от 5-ия кръг на "А" група.  Домакините разбиха столичани с... 6:0.

С хеттрик за разградчани се отличи капитанът Емил Гъргоров. Бадема откри резултата в 23-ата минута след пас на Бакалов отляво. След половин час игра Галин Иванов беше изгонен заради репликиране на главния съдия Антон Генов. Това беше и единственото попадение преди почивката.

След нея шамарите за играчите в "бяло" бяха ударни. В 52-ата Гъргоров покачи на 2:0, а само няколко минути след това Михаил Александров направи резултата класически. При това развитие на срещата феновете на гостите започнаха да си събират знамената и да напускат своя сектор.

Течеше 70-ата минута, когато извеждащо подаване зад защита позволи на Емил Гъргоров да излезе сам срещу Стефано Кунчев и да оформи своя хеттрик за 4:0. Унизителното 6:0 направи влезлият като резерва Кешада в 83-ата и в 88-ата.

С успеха си тази вечер лудогорци полетяха, а не слязоха на земята, както се закани босът на Славия Венци Стефанов. Със спечелените три точки разградчани излязоха начело на класирането с 13 точки, колкото има и Литекс, но с по-лоша голова разлика. ЦСКА е трети с 12 и с мач по-малко. Утре армейците затварят кръга с домакинство на Локо (Пд).

Репортаж!!!

http://topsport.bg/ 

0 коментара

Публикуване на коментар