Валутни курсове

Хороскоп

петък, 7 януари 2011 г.

Безработен с 3 деца спечели €5 млн. от лотарията



Безработен мъж от Сицилия, баща на три деца, спечели 5 милиона евро от италианската национална лотария.
Печелившият билет бил купен през ноември миналата година в бар в Генуа. След тегленето на наградите в четвъртък в бара се получил факс от щастливеца, спечелил най-голямата награда.
"Благодаря! Искам да ви благодаря, че ми подарихте щастие. Аз съм сицилианец, баща на три деца. Дойдох в Генуа, за да си търся работа, но сега живея в Рим. Вече имам бъдеще и съм по-спокоен", се казва в посланието му.
Собственикът на бара в Генуа Едоардо Берторело каза пред журналисти, че след като получил факса, в петък притежателят на печелившия билет му се обадил и по телефона, за да му благодари още веднъж за късмета.
Берторело посъветвал щастливеца да не се главозамайва, на което мъжът отговорил: "Не мога да си позволя такова нещо, имам три деца".
Собственикът на бара също няма да остане с празни ръце. Съгласно правилата за лотарията онзи, който е продал печелившия билет, има право на 2% от спечелената сума.
Националната "Лотария Италия" се провежда от 1957 г. На Апенините все още я наричат новогодишна лотария, макар че печалбите се теглят по традиция на 6 януари, пише РИА Новости.

0 коментара

Публикуване на коментар