Валутни курсове

Хороскоп

петък, 10 декември 2010 г.

Треньор на Уесли Снайдер идва в Левски



Треньор, шампион на Холандия с юношите на Аякс до 18 години, идва в България, за да поеме школата на Левски. 53-годишният Хендрик Вилем де Регт пристига в понеделник за финални преговори с Тодор Батков и Георги Иванов.

По настояване на Гонзо "синята" школа ще бъде ръководена от именит и доказал се специалист, който да помогне от нея да се раждат все повече големи звезди. В момента начело на ДЮШ на Левски е Бисер Хаздай.От "Герена" са се спрели върху Хени де Регт, който работи в Аякс от 1994 г. до настоящия момент, пише "24 часа". През 2000 г. става шампион с момчетата до 15 години, а през 2005 с 18-годишните таланти на Аякс. За дългия си престой в гранда от Амстердам, прочут в цял свят с школата си, Де Регт пропуска само три сезона. В тях е командирован в Хаарлем, където последователно жъне успехи с момчетата до 15, 17 и 19 години. Изготвял е видео материали за тренировъчна методика, озаглавени "Еволюцията на Аякс", заедно с Луис ван Гаал, Ко Адриансе и Дани Блинд.

Хени де Регт е работил с цяла звездна плеяда играчи в школата на Аякс. Учил е голямата звезда Уесли Снайдер, извел Интер до триумф в Шампионската лига, титлата и Купата в Италия, както и Холандия до финал на Световното в ЮАР това лято. Работил е също за изграждането на Джони Хейтинга, Мадуро, Райън Бабел, Урби Еманюелсон, Мартен Стекеленбург. В Аякс е бил треньор на Рафаел ван дер Ваарт, Найджъл де Йонг, Халид Буларуз и много други популярни имена. В Хаарлем тренира Грегори ван дер Вил и Артур Нюман.

0 коментара

Публикуване на коментар