Валутни курсове

Хороскоп

вторник, 10 юли 2012 г.

Прогноза за времето в България за 11.07.2012


През нощта все още на места из страната с купесто-дъждовна облачност, на места с краткотраен дъжд, придружен от гръмотевици. И утре ще се задържи горещо. С много слънчеви часове, но сутринта все още в източните райони на места с краткотрайни превалявания, а след обяд над Централна България и планините. Вятърът ще е слаб, в по-голямата част от страната от запад, в най-източните й райони от югоизток, където и дневните температури ще останат по-ниски, между 30° и 33°, докато в останалата част от страната ще са 34°-39°, в София 34°.

Атмосферното налягане ще остане малко по-ниско от средното.

В планините ще се задържи топло, но неустойчиво. След обяд със значителна купестодъждовна облачност, на много места ще превали и прегърми. Температура на 1200 м.н.в около 28°, на 2000 м около 20°. Вятърът по билата ще е до умерен от северозапад.

Сутринта по Черноморието ще е предимно облачно, все още на места по северното крайбрежие с превалявания, но по-късно през деня облачността ще намалее. Ще духа до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще са 30°-33°, температурата на морската вода е 26°-28°, вълнението на морето 1-2 бала / слабо/.



0 коментара

Публикуване на коментар