Валутни курсове

Хороскоп

четвъртък, 7 юни 2012 г.

Тримата работници все още са в неизвестност


Продължават да са в неизвестност трима от работниците в цеха за разглобяване на боеприпаси недалеч от стралджанското село Лозенeц, който избухна на 5 юнш.

Най–рано днес следобед  на мястото на взрива ще могат да влязат сапьори. Това ще стане 24 часа след последната неконтролирана експлозия.

От снощи се издирват Станимир Киров, Николай Гочев и Енчо Кремъков.И тримата са семейни и имат деца.

Причините за тежкия инцидент все още се изясняват. От камерата, монтирана на втория безмоторен самолет,който вчера обследва региона, стана ясно, че съхраняваното количество боеприпаси е превишавало в пъти позволеното от закона.

Намерени са и мобилни телефони, които са абсолютно забранени за внасяне, защото могат да причинят запалване.

Остава спряно движението по пътя София – Бургас в района на пътен възел „Петолъчката” заради взривовете в склада за боеприпаси.

Екипи на "Пътна полиция" обезпечават обходните маршрути, които са: От София за Бургас -  Ямбол - през Зимница - Стралджа - Лозенец.

От Бургас за София маршрутът е Лозенец - Стралджа - Зимница. Пътуващите от Котел се отбиват в Сунгурларе - Карнобат - Айтос - Бургас.

Затворен е и пътят Омуртаг – Котел, заради предприетите мерки в района на пътен възел "Петолъчката". Най-близката възможност за преминаване е през Прохода на републиката.



http://dnes.bg

0 коментара

Публикуване на коментар