Валутни курсове

Хороскоп

понеделник, 4 юни 2012 г.

Прогноза за времето в България за 05.06.2012


През нощта над западните райони ще се заоблачи и на места ще превали. Утре главно в Западна и Централна България ще се развива купесто-дъждовна облачност ще има валежи и гръмотевични бури. Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще се усили, по- чувствително в Дунавската равнина. Температурите ще се понижат и максималните в по-голямата част от страната ще са между 22° и 27°, в София 22°. В източните райони през деня ще се задържи предимно слънчево, с южен вятър. Максималните температури ще са до 30°. В североизточните райони превалявания и гръмотевици ще има в нощта срещу сряда.

Атмосферното налягане е по-ниско от средното за юни и ще продължи да се понижава.

В планините ще се развива купесто-дъждовна облачност, на много места с валежи и гръмотевици. Без валеж и с повече слънце ще е в планините в Източна България. Вятърът ще е умерен до силен, отначало южен, по-късно през деня от запад северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 18°, на 2000 метра – около 11°.

По Черноморието ще е предимно слънчево, с максимални температури 26° - 29°. Над северните райони през нощта срещу сряда ще превали и прегърми. Температурата на морската вода е около 20°. Вълнението на морето ще бъде слабо - около 1-2 бала.



0 коментара

Публикуване на коментар