Валутни курсове

Хороскоп

вторник, 29 май 2012 г.

11-те на България срещу Турция, Любо сменя четирима - Гледай мача на живо!!!


Националният селекционер Любослав Пенев по всяка вероятност ще извърши поне 4 промени в контролата с Турция довечера спрямо победата над Холандия с 2:1 в Амстердам преди няколко дни. Очаква се на мястото на Валери Божинов на върха на атаката Пенев да пусне в игра капитанът на Лудогорец Емил Гъргоров. Халфът на Локомотив (Пловдив) Христо Златински пък ще замени Георги Миланов, който се завърна в България за мача на младежите с Шотландия, а Иван Бандаловски и Петър Занев ще застанат на местата на Йордан и Веселин Миневи в зоната на крайните защитници.

На вратата на нашите отново ще започне Стоян Колев, а двойка централни защитници ще са Николай Бодуров и Иван Иванов. Външни халфове отново ще бъдат Станислав Манолев и Ивелин Попов, а Светослав Дяков и Владимир Гаджев ще допълват Златински в центъра на полузащитата. "Трикольорите" излизат срещу турците тази вечер от 21,00 часа на стадион "Ред Бул Арена" в Залцбург.

Съставът на България за мача с Турция: Стоян Колев, Иван Бандаловски, Иван Иванов, Николай Бодуров, Петър Занев, Станислав Манолев, Светослав Дяков, Владимир Гаджев, Христо Златински, Ивелин Попов, Емил Гъргоров




Гледай мача на живо!!!



http://sportal.bg

1 коментара

Анонимен

хайде да ги бием на Турците ... и дано момчетата да играят винаги така както срещу Холандия ... Успех...

Публикуване на коментар