Валутни курсове

Хороскоп

събота, 21 април 2012 г.

Трима души загинаха в тежка катастрофа край Симитли


Трима души са загинаха, а четирима са ранени при тежка катастрофа на главен път Е-79, съобщиха от МВР. Инцидентът е станал на пътя от Симитли в посока Кресна снощи в 21.00 часа.

Лек автомобил „БМВ” с благоевградска регистрация, управляван от 24 годишен мъж от Благоевград, губи контрол, завърта се странично, удря насрещно идващ микробус „Форд Транзит” с монтанска регистрация. Фордът е управляван от 36-годишен мъж от Разлог.

В резултат на инцидента на място са загинали двама мъже, возещи се в БМВ-то – на 25 години и на 22 години. 24-годишният шофьор е починал на път за болницата.

В микробуса са пътували общо четирима души, двама мъже и две деца на 4 и 5 г. При удара е пострадал бащата на децата, 37-годишен мъж от Разлог, който е управлявал автомобила.

Получил е наранявания в областта на корема, пострадал е и 30-годишен мъж от Гоце Делчев, който е с наранявания в областта на десния крак и главата, двете деца са с комоцио и рани по главите.

За нито един от пострадалите няма опасност за живота. По данни на полицията, водачите са ползвали обезопасителни колани. За случая е уведомена Окръжна прокуратура-Благоевград.

Причина за тежката катастрофа е несъобразена с пътните условия скорост, уточняват от полицията.




http://dnes.bg

0 коментара

Публикуване на коментар