Валутни курсове

Хороскоп

вторник, 17 април 2012 г.

Байерн (Мюнхен) - Реал Мадрид: Сблъсъкът на титаните - 1 част - Гледайте мача тук!!!


Тази вечер в 21:45 часа предстои първата част от сблъсъка на титаните на европейския футбол - Байерн (Мюнхен) и Реал Мадрид. Двата клуба, които имат общо 13 титли от Шампионската лига, се изправят един срещу друг в първа среща от 1/2 финала на тазгодишното издание на турнира. "Белият балет" е най-успешният тим в надпреварата с 9 титли на сметката си, докато "баварците" имат 4. И двата клуба обаче отдавна не са се качвали на европейския футболен трон, като последният тиумф на испанците е от  2002 година, а на германците от 2001 година.

От статистическа гледна точка Байерн изглежда фаворит поне в първия мач. "Баварският" колос има 10 победи над своя съперник в 18-те мача помежду им до момента, докато "белият балет" е с 6 успеха. Испанският тим обаче няма победа над този отбор в Мюнхен, а освен това Байерн е абсолютно безгрешен на свой терен през настоящия сезон. Също така, досега двата отбора са се срещали 4 пъти на полуфинал и в три от тях Байерн е продължавал напред, а само веднъж успехът е бил на страната на Реал.

Любопитен факт е, че настоящият треньор на Байерн Юп Хайнкес изведе Реал до трофея в турнира през 1998 година. Той обаче никога досега не е отстранявал испански отбор в два мача, като има четири отпадания на сметката си.

Не на последно място трябва да се отбележи и фактът, че финалът на тазгодишното издание на турнира е именно в Мюнхен на стадион "Алианц Арена", което ще амбицира допълнително "баварците" да отстранят своя съперник и да стигнат до битката за трофея.

Шампионска лига, 1/2 финал, първи мач:

Байерн (Мюнхен) - Реал (Мадрид)




ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!



http://sportal.bg


0 коментара

Публикуване на коментар