Валутни курсове

Хороскоп

вторник, 7 февруари 2012 г.

8 февруари е ден за национален траур


Правителството обяви 8 февруари 2012 г. за ден на национален траур във връзка с трагичната гибел на български граждани при наводнението на с. Бисер, област Хасково, съобщиха от правителствената информационна служба.

Утре националният флаг на държавните институции ще бъде свален наполовина.

Вчера рано сутринта се скъса стената на язовир "Иваново" и 3-метрова приливна вълна заля околните села, като най-тежко пострада село Бисер.

Наводненията в цялата Хасковска област взеха осем жертви. В село Бисер загинаха жена и трима мъже. 73-годишен жител на село Лешниково пък получи инфаркт при вида на давещите се животни в двора му.

Край маджаровското село Бориславци смъртта застигна двама съпрузи. Друго семейство пък бе пометено с автомобила си от водната стихия край село Иваново.

Още двама души от село Бисер се издирват от снощи, но все още не са открити.



http://dnes.bg

1 коментара

Анонимен

Е, безотговорността на управляващите пак взе жертви. Въпросът е какво ще направим ние, та повече да не се случва това точно по тази причина. Жокер - политици и правителство трябва да бъдат притиснат и да си платят за поредната немарливост. Иначе, позволим ли им пак да ни замажат очите и да ни хвърлят прах върху човеколюбието - и това ще отмине, ще се забрави, пак няма да има уволнени и подали оставка, нито осъдени и... пак някой ден ще умрат други невинни души, "заклани" върху олтара на новата социалистическа и псевдосоциалистическа "моралност".

Публикуване на коментар