Валутни курсове

Хороскоп

сряда, 3 ноември 2010 г.

Ямбол губи Марчев до края на сезона


Лошите новини за контузени играчи в Ямбол не спират. След като в лазарета от дълго време са Юли Радионов и Павел Маринов, а преди мача със Спартак Илия Цветкович пукна кост на дясната си китка, контузия която за последно се разбра, че го вади от игра за три седмици се случи нова неприятност. В последният мач в събота много тежка контузия получи Иван Марчев. В края на втората част при пробив към коша крилото се строполи на терена в страшна агония. Гледката бе потресаваща. Само бързата намеса на клубният ни доктор Елмир Воймиров, който веднага намести изскочилата от мястото си коленна капачка спестиха по-силни болки на юношата на Тигър – Ямбол.
След направеният му днес обстоен преглед в медицинският комплекс в Поморие се установи, че Иван е скъсал сухожилието придържащо капачката към коляното. Тази тежка травма изисква задължителна операция. Възстановяването от нея изисква дълго време, което означава, че Ямбол губи играчът си до края на сезона.
В трите мача от началото на сезона и в предсезонните мачове Иван Марчев влизаше винаги като стартираш играч, на мястото на контузеният национал Павел Маринов. Новият старши треньор на Ямбол Ивайло Стойменов имаше намерение да дава повече време на баскетболистът ни с № 9 и да разчита много на него в мачовете ни от НБЛ. За съжаление тази травма няма да му даде възможност да се изяви.
Всички в отбора и привържениците ни му пожелаваме бързо да преодолее болката, скорошно възстановяване и най-вече вяра, че ще се завърне отново на баскетболното поле.

0 коментара

Публикуване на коментар